SZÉKESFEHÉRVÁR PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA
(ingyenes felolvasó program letöltése)     Váltás a grafikus oldalra
Hírek
 
  Közélet  -  2017. 01. 26. 10:29  -  www.szekesfehervar.hu
Felvételi nyílt nap lesz szombaton a Kodolányin
A Kodolányi János Főiskola 2017 szeptemberében induló képzéseit mutatja be oktatási helyszínein, Székesfehérváron és Budapesten 2017. január 28-án, szombaton. A 2017-es felvételi kampányban a továbbtanuló diákok már négy népszerű alapszakon duális képzési formában is megszerezhetik diplomájukat a Kodolányin.
 
A Kodolányi János Főiskola kínálta 11 alap-, 3 mesterszakról és 3 felsőoktatási szakképzésről minden információt első kézből gyűjthetnek be a leendő főiskolások. Az elismert oktatók által tartott szakbemutató órák kiváló lehetőséget biztosítanak a felvételiző diákok számára, hogy közelebbről megismerjék a HVG Diploma 2017 rangsorában legjobb magán felsőoktatási intézményt.
A KJF bölcsészettudomány, pedagógia, gazdálkodástudomány, művészeti- és társadalomtudomány területeken kínálja képzéseit. Alapszakjait nappali, levelező és távoktatás tagozaton, míg mesterszakjait nappali és levelező tagozaton hirdeti meg. Az idei év újdonsága, hogy nem kell emelt szintű érettségit tennie azoknak, akik 2005 előtt érettségiztek, de választott szakjukra követelmény az emelt szintű érettségi.
 
A Kodolányi János Főiskola alkalmazkodva a piaci és hallgatói igényekhez, a szociális munka, turizmus-vendéglátás és gazdálkodási menedzsment alapszakok mellett immáron emberi erőforrások alapszakon is biztosítja a duális képzés lehetőségét felvételizői számára.
 
Az információs napokon az intézmény általános bemutatása mellett az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a főiskola színes életébe, és információt kapnak az egyedülálló nemzetközi lehetőségekről is. A felvételi eljárással kapcsolatos kérdésekre az ügyfélszolgálat felkészült munkatársai válaszolnak a nyílt napon, azon túl, hogy a részvételről igazolást állítanak ki a középiskolásoknak.
 
Nyílt nap helyszínei, időpontjai:
• Székesfehérvár, 2017. január 28., szombat 10 óra
(8000 Székesfehérvár, Fürdő u. 1.)

• Budapest, 2017. január 28., szombat 10 óra
(1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.)

Részletes információ a képzésekről és a nyílt nap programjairól: www.felveteli.kodolanyi.hu
Hírportál
Önkormányzat
Civil
Kultúra
Turizmus
Ifjúság
Gazdaság
Sport
Egészség
Oktatás
Sajtó
Karrier