SZÉKESFEHÉRVÁR PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA
(ingyenes felolvasó program letöltése)     Váltás a grafikus oldalra
Hírek
Tele élettel

Székesfehérvár valóban az itt élő embereké, akik tisztelik hagyományaikat, szeretik jelenét és közösen építik jövőjét. Számos rendezvény, kulturális intézmény, étterem, pub, fürdő, uszoda, park, játszótér kínál gazdag választékával kulturális, kulináris és szabadidős kikapcsolódást.

Koronázási Ünnepi Játékok

A nagyszabású művészeti fesztivál egyedülálló módon jeleníti meg az Árpád-házi királyok korát. Fénypontja a Koronázási Szertartásjáték és a Fény Utca, a belváros házfalaira vetített mozgó történelmi képregény.
 
 

 Nemzetközi Néptáncfesztivál

A színes multikulturális folklór program egyedülálló hangulattal tölti meg a barokk belvárost.
 
 

Fezen Fesztivál

Az ország egyik legnagyobb rockzenei fesztiválja egész Székesfehérvárt megmozgató, közel egyhetes rendezvény. Rock, alter, metal, hip-hop sztárparádé közel száz külföldi és a legelismertebb hazai előadók és zenekarok fellépésével.
 
 

Fehérvári Advent

November végétől karácsonyig díszbe öltözik a város. Székesfehérváron az advent igazi közösségi ünnep. Benépesül a karácsonyi étel-ital és egyedi termékeket készítő árusokkal a belváros, különleges hangulatot varázsolva a történelmi városközpontba.
 
 

Árpád fürdő

Az Árpád Fürdő szaunával, masszázzsal, tepidárummal és sószobával várja megpihenni vágyó vendégeket, egy gyönyörűen felújított szecessziós épületben.
 
 
Székesfehérvár mindent megad, ami egy kellemes, tartalmas élethez kell: biztonságot, munkalehetőséget, otthont, fejlődést, közösséget, aktív szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget.


Hírportál
Önkormányzat
Civil
Kultúra
Turizmus
Ifjúság
Gazdaság
Sport
Egészség
Oktatás
Sajtó
Karrier

Köszöntő

Ügyintézés

Városüzemeltetés
Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

Hírlevél feliratkozás